“Amatör sporu geliştireceğiz”

“Amatör sporu geliştireceğiz”

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Yavuz Selim Spor Lokalini ziyaret etti.

Burada Yavuz Selim Spor Kulüp Başkanı Taner Aygün ve yöneticilerle görüşen Başkan Adayı Dursun “Amatör spor kulüplerini kalkındıracağız, sporu geliştireceğiz” dedi.

KULÜP LOKALİNE GİTTİ

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun çalışmalarına devam ediyor. Her gün pek çok ziyaret gerçekleştiren Başkan Adayı Dursun’un son duraklarından birisi de Yavuz Selim Spor Lokali oldu. Burada Kulüp Başkanı Taner Aygün, yöneticiler ve sporseverler ile buluşan Başkan Adayı Dursun, “Spor bizim için değerli. Spor önceliklerimiz arasında. Tüm spor kulüplerine destek olacağız, bu anlamda projelerimiz var.” dedi.

 

AMATÖR SPOR DEĞERLİ

 

Lokal binasında konuşan Başkan Adayı Recep Dursun, “Yavuz Selimspor ve daha pek çok amatör takımımız var. Çoğunun maddi manevi sıkıntıları yer alıyor. Göreve gelir gelmez amatör branşları hareketlendiren, onlara lafta değil gerçek anlamda destek olan bir sistem kuracağız. Sadece futbol değil tüm spor branşlarını hareketlendireceğiz. Gençlerimiz spora özendirilmeli sporla ilgili aktiviteler yapmalı. Sporla ilgili projelerimiz tüm kenti kapsayacak” şeklinde konuştu.

 

FORMA HEDİYE ETTİLER

 

Düzenlenen ziyarette söz alan Yavuz Selim Spor Başkanı Taner Aygün, “Değerli Başkanımız Recep Dursun’a teşekkür ediyorum. Kendisi sporu seven bir isim. Ayaklarına sağlık diyoruz. Mahallemiz takımının pek çok sıkıntısı var. Sadece biz değil birçok amatör takım sorun yaşıyor. Başkanımıza sıkıntılarımızı aktardık. Çözüm konusunda kendisi ile karşılıklı görüştük.” derken sohbet sonrasında Başkan Adayı Recep Dursun’a kulüp forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.