Amatör maçta kavga

Amatör maçta kavga

1.Küme D Grubu’na dahil dün Arslanbey Stadı’nda Uzunçiftlikspor ile İzmit Sanayispor arasında oynanan maçtan sonra çok büyük olaylar çıktı.

1.Küme D Grubu’na dahil dün Arslanbey Stadı’nda Uzunçiftlikspor ile İzmit Sanayispor arasında oynanan maçtan sonra çok büyük olaylar çıktı. Uzunçiftlikspor’un 1-0 kazandığı maçta hakemin bitiş düdüğünden sonra iki takım futbolcular tekme, yumruk birbirine girdi. Sahada buluna çok az sayıdaki polis biber gazı sıkarak olayları önleyebildi.

FATİH İLE EMRE PALAZ’IN KÜFÜR İDDİASI

Uzunçiftlikspor ile Sanayispor arasında oynanan maç çok gergin geçti. Uzunçiftliksporlu Fatih ile Sanayisporlu Emre Palaz arasında birbirlerine küfür ettikleri iddiası ile karşılaşmada tansiyon üst seviyeye çıktı. İlk yarının sonlarına doğru bu ikili arasındaki tartışma nedeni ile karşılaşma 5 dakika durdu. Uzunçiftlikspor Teknik Sorumlusu Savaş Demir, iki futbolcuyu da bir araya getirdi, barıştırdı. Maçın hakemi Kadir Kaan Kalyoncu da tansiyonu yüksek maçta kartına başvurmadı.

HAKEMİN BİTİŞİ DÜDÜĞÜNDEN SONRA, TEKME TOKAT KAVGA

Uzunçiftlikspor’un 1-0 kazandığı maçtan hemen sonra saha içinde futbolcular arasındaki tartışma bu kez kavgaya dönüştü. İki takım oyuncuları birbirlerine tekme, tokat girdi. İki takımın yönetici ve teknik adamları olayları önlemek için çok büyük çaba harcadı. Sahada çok az polis memuru da olayları önlemekte güçlük çekti. Olaylar çok daha büyüyünce polisler biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Maçın gözlemcisinin iki takımdan da birçok oyuncunun ismini aldığı, disiplin kuruluna sevk edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.