Amasyalılar Darıca’da gönüllerince eğlendi

Amasyalılar Darıca’da gönüllerince eğlendi

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl 10. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerinde sahne alan Amasyalılar gecesinde binlerce insan gönüllerince eğlendi.

 

manset-(2).jpgAmasyalılar gecesinde açılış konuşmasını yapan Darıca Amasyalılar Dernek Başkanı Cengiz Yıldız ‘’ böyle güzel bir organizasyonda güzel ilimiz Amasyalılar Gecesinde sizlerle birlikte olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın bizlere sunduğu bu güzel atmosferde düzenlediğimiz gecemize iştirak eden tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

ŞEHZADELER ŞEHRİ AMASYA

Gecede bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında, il dernekleriyle birlikte düzenledikleri Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında 10 yıldır bütün bölge halkına ülkemizin kültürel zenginliklerini sunduklarını ve ülkemizin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine kadar her yöresinden esintiler sunulan bu güzel etkinliğin ülkemiz insanının birlik ve beraberlik içinde nasıl yaşanacağını herkese gösterdiğini ifade ederek, “Doğusunda Ferhat Dağı, batısında Kırklar Dağı ve iki dağın arasındaki Yeşil Irmağı ile Kral mezarları, Çağlayan Köprüsü, Hazeranlar Konağı, en zorlu savaşlarda bile teslim edilmeyen kalesiyle, misket elmasıyla, Ferhat ile Şirini, şehzadeleriyle, doğanın bütün güzelliklerini insanoğluna sunduğu bir yeryüzü cenneti olan güzel ilimiz Amasya’nın gecesine hepiniz hoş geldiniz. Bizler hep birlikte Türkiye’yiz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. Programda sahne alan yöresel sanatçılar verdikleri konserlerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşları eğlendirdiler. Başkan Karabacak program sonrasında ise dernekleri ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.