Altyapıda Aydın günler

Altyapıda Aydın günler

  Kocaelispor altyapı koordinatörü Aydın Günaydın,” Yukarıyı beslemek, hayat vermek için uğraşıyoruz. A takıma futbolcu vermek değil, A...

 

 

Kocaelispor altyapı koordinatörü Aydın Günaydın,” Yukarıyı beslemek, hayat vermek için uğraşıyoruz. A takıma futbolcu vermek değil, A takımın formasını giyecek oyuncular vermeliyiz” dedi

SIFIRDAN BAŞLADIK

 

4 yıldır Kocaelispor’da altyapı koordinatörü olarak görev yapan Aydın Günaydın ve ekibi özverili ve başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu büyük marka altında çalışmaktan mutlu olduğunu ifade eden Günaydın, ”İnanılmaz güzel başkan ve yöneticilerimiz var. Yukarıyı beslemek, hayat vermek için uğraşıyoruz. Göreve geldiğimizde hiç oyuncu yoktu. Kocaelispor’un o dönem bulunduğu kaostan dolayı herkes gitmiş. İlk antrenmanda kalabalık olsun diye arabamla kendi mahallemden oyuncu taşıdım. Yeni bir yapılanmaya girdik ve sıfırdan başladık. Şu an yerel liglerde 130, akademik liglerde 86 oyuncumuz bulunuyor.

SKOR KAYGISI OLMAYACAK

Günaydın sözlerine şöyle devam etti; Birlikte çalıştığımız hiçbir hocama maç kaç kaç bitti diye sormayız. Altyapı skor kaygısı olmadan eğitim- öğretimle gelişme yeridir. Sonuca endeksli bir altyapı olduğu zaman üretkenlik gelmez. Akademik liglere katılarak güven tazeledik ve daha güçlü hale geldik. Kadromuzda önemli oyuncularımız var. Gittiğimiz her yerde Kocaelispor’a büyük saygı var. Tercih edilen bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz. İşin doğru ve dürüst tarafındayız. Elimizden geldiği kadar bölgemizde bulunan her takımı takip ediyoruz. Tüm amatör kulüplerden samimi destek bekliyoruz.

 

 

 

MEYVESİNİ TOPLAYACAĞIZ

 

Tecrübeli çalıştırıcı,”Kocaelispor’da oynamak kolay değil. Futbolcularımız küsmemeli, kendilerini devamlı geliştirmeli ve eksiklerini görmeli. Karakterli oyuncular yetiştiriyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini toplayacağız. Altyapı tesislerimizde kütüphanemiz bulunuyor, çocuklara kitap sevgisi aşılıyoruz. A takıma futbolcu vermek değil, A takımın formasını giyecek oyuncular vermeliyiz. Hiçbir şekilde işime müdahale edilmiyor. Türkiye’de bunun örneği yok. Bize destek veren Başkan Bahri Yavuz’a, altyapı yöneticilerimiz İsmail Kolaylı ve Tunç Tuncaboylu,  antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Kocaelispor altyapısında görev yapan antrenörler:

 

ALTYAPI KOORDİNATÖRÜ: Aydın Günaydın

 

FUTBOL OKULU: Emre Denizli- Ercan Ağace

 

FUTBOL OKULU: Osman Kaba- Yiğit Kılıçaslan (Yardımcılar)

 

KALECİ ANTRENÖRÜ: Kerem Nazlıgül

 

U-11 TAKIMI: Ercan Ağace

 

U-12 TAKIMI: Emre Denizli

 

U-13 TAKIMI: Emre Denizli

 

U-14 TAKIMI: Fatih Sarman

 

U-15 TAKIMI: Ali Mumcu

 

U-16 TAKIMI: Uğur Soykan

 

U-17 TAKIMI: Yusuf Yazıcı

 

U-19 TAKIMI: Aydın Günaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.