ALTINTAŞ’LA FIRTINA’YA DEVAM

ALTINTAŞ’LA FIRTINA’YA DEVAM

Trabzonspor’u Gebze’de başarıyla temsil eden yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle taktir toplayan iş adamı Gökhan Altıntaş 3.kez Gebze Fırtına Trabzonspor Derneğinin Başkanı oldu.

gokhan-altintas-001.jpg

USTALIK DÖNEMİ

2014 yılında Harun Kaya’dan aldığı bayrağı başarıya taşıyan Gökhan Altıntaş Gebze’nin en güçlü sivil toplum örgütü olan Gebze Fırtına Trabzonspor Derneği’nde  3.kez başkanlık görevini üstlendi.

Dernek lokalinde yapılan kongreye AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya, AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Aday adayı Halil İbrahim Kadıoğlu, Gebzeli iş adamı Özcan Dal, Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve bordo-mavili renklere gönül vermiş çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

HİZMET ÇITAMIZI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

 

Sırasıyla söz alan katılımcılar, Gökhan Altıntaş başkanlığındaki Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetimine başarı dileyen konuşmalar gerçekleştirdi. Çay eşliğinde ve sakin bir ortamda kongreyi yapan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, yeni dönemde hizmet çıtasını daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DEVAM EDECEK

 

Sosyal sorumluluk projelerine daha ağırlık vereceklerini söyleyen Altıntaş, “Geçen yıl Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki okulları ziyaret etmiş ve oradaki öğrencilere kitap, kalem, bot ve giysi yardımında bulunmuştuk. İnanın bir çocuğu mutlu etmek dünyadaki bütün sevinçlere bedel. Bunu bizzat yaşadık, yaşattık ve yaşatmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki Mayıs ayında Batman ziyaretimiz var. Dilovası Kaymakamlığı döneminde tanıdığımız Batman Valisi Hulusi Şahin’in koordinatörlüğünde durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimize yardım elimizi uzatacağız” dedi.

 

YÖNETİM KURULU 11’E DÜŞTÜ

 

Öte yandan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, tüzük değişikline giderek yönetim kurulu sayısını 15’den 11’e düşürdü. Ayrıca kongrede dikkat çeken bir başka konu, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nde ilk kez bir kadın yöneticinin yer alması oldu. Yıllar önce Gebze’nin çeşitli gazetelerinde sayfa sekreterliği yapan ve koyu bir Trabzonspor Taraftarı olarak bilinen Güner Özmen, Derneğin ilk kadın yöneticisi olma özelliğini yaşadı.

 

FIRTINA TS TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ

Gökhan Altıntaş

Türksen Koç

Ali Aslan

Ali Sait Bayram

Eren Altıntaş

Kenan Aydın

Mustafa Nuri Uzun

Mustafa Zorcu

Recep Avcı

Süleyman Keskin

Güner Özmen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.