ALTINORDU GEBZE IŞIL IŞIL PARLIYOR

ALTINORDU GEBZE IŞIL IŞIL PARLIYOR

Altınordu Gebze Futbol Okulu sporcularına ve velilere yönelik diyetisyen ve psikolog eşliğinde eğitim semineri düzenledi.

45141910_252526505613595_7126131852586254336_n.jpg45215918_274810716554666_7309395976802795520_n.jpg45220871_475150066325426_6586173443215982592_n.jpg

Türkiye’de Altyapı ve tesisleşmede 1 numara olan Altınordu bu toprakların çocuklarına da umut olmaya devam ediyor.

ÇITA YÜKSELİYOR

Altınordu Gebze Futbol Okulu her geçen gün çıtasını yükseltiyor. Saha içinde olduğu gibi saha dışında da faydalı sporcular yetiştirmeyi prensip edinen Altınordu Gebze Futbol Okulu önceki akşam hem sporcularına hem de velilere önemli bir eğitim semineri verdi.

DARICA ADNAN MENDERES KÜLTÜR MERKEZİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Altınordu Gebze Futbol Okulu gerek saha içi, gerekse saha dışı çalışmalarına devam ediyor. Öncelikle topluma yararlı bireyler yetiştirmeyi planlayan Altınordu Gebze Futbol Okulu alt yapı öğrencilerine yönelik program hazırladı. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panelde Altınordu Gebze Futbol Okulu öğrencileri ve velileri Darıca Özel Hayat Tıp Merkezi doktorları psikolog Melike Başer ve Diyetisyen Çağla Çalışkan ile buluştu.

Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan ve antrenör Talat Uysal’ın da yer aldığı program çerçevesinde Altınordu Gebze Futbol Okulu öğrencileri ve velileri ücretsiz düzenlenen programda uzmanlarla bir araya geldiler. Yaşantıları, sosyal yaşamdaki sorumlulukları, beslenme tarzları, doru bildiğimiz yanlışlar gibi bir çok konuda bilgi alan Altınordu Gebze Futbol Okulu öğrenciler oldukça verimli bir akşam geçirdiler.

ONU KİMSEYLE KIYASLAMAYIN

Darıca Özel Hayat Tıp Merkezi doktoru psikolog Melike Başer, “ Çocuğunuzu kimseyle kıyaslamayın, her çocuk kendine özeldir, bir arada kararlar verin, unutmayın kişilik çocuklukta başlar. Çocuğunuzu sıkmayın, ama serbest de bırakmayın. Onu motive edin. Onunla bir arada zaman geçirin.” dedi. Darıca Özel Hayat Tıp Merkezi Diyetisyen’i Çağla Çalışkan ise sağlıklı beslenme, beslenme şekilleri, doğru bilinen yanlışlar, çocuklar için beslenme, öğünlerin önemi gibi konulara değindi.

ÇAĞLAYAN’DAN TEŞEKKÜR

Programın ardından öğrencilerin ve velilerin soru cevap kısmında sorduğu sorularla devam eden akşam oldukça verimli geçerken;  Altınordu Gebze Futbol Okulu sorumlusu Güven Çağlayan yaptığı konuşmada şunları söyledi“  Altınordu arması altında olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu markayı Gebze’de başarıyla temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antrenörlerimizle birlikte uyumlu, güzel bir yoldayız.  Öğrencilerimiz ve velilerimiz bugün dolu dolu bir program yaşadı. Daha donanımlı programlar yapmaya devam edeceğiz.  Biz sadece futbol okulundan ibaret değiliz. İyi bireyler yetiştirmek için iletişim ve diyalog odaklı programlarımız sürecek.  Adnan Menderes Kültür Merkezini çocuklarımızın hizmetine açan başta Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a  Darıca Özel Hayat Tıp Merkezine ve Tuncer ve Veysel Saltaş beylere, bizimle birlikte olan velilerimiz ve çocuklarımıza  teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İlgiden son derece memnun olduklarını kaydeden Güven Çağlayan kayıtlarının devam  ettiğini Altınordu markası altında eğitim görmek isteyen futbolcu adaylarını futbol okullarına beklediklerini ifade etti. Altınordu Gebze Futbol Okulu irtibat no: 0532 346 4152

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.