Altınlas katma değer katıyor

Altınlas katma değer katıyor

Altınlas Otomotiv, Lassa ve Bridgestone Lastikleri’nin yenilenmiş modellerinin tanıtımını üretici firma desteğiyle yaptı.

Gökhan Altıntaş amaçlarının müşterilerine katma değer katmak olduğunu söyledi.

32 yıllık mazisiyle sektöründe bölgesinin öncü firmalar arasında yer edinen Altınlas Otomotiv, bayiliğini üstlendiği Lassa ve Bridgestone Lastikleri’nin yenilenmiş modellerinin tanıtımını üretici firma desteğiyle yaptı. Şekerpınar’daki Ramada Plaza Otel’de gerçekleşen toplantıda Brisa Ürün ve Pazarlama ekibinden Merve Gülşen Doğan, Mehmet Muştalı, Ziya Kart, Berk Berksoy ve Mustafa Kemal Üstün; Lassa’nın Multiways-C 4 Mevsim, Wintus-2, Transway-2, Maxiways 100S & 110D, Bridgestone R-Steer 002, Bridgestone R-274 II ve Bridgestone M788 Evo gibi gerek hafif ticari araç, gerekse şehirlerarası otobüsler için tasarlanan modellerinin sunumunu yaptı. Üretim aşamasına dair bilgilendirmede bulunup katılımcıların sorularını yanıtladı.

KATMA DEĞER KATMAK İÇİN

Altınlas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Altıntaş toplantının açılışında yaptığı konuşmada sadece lastik değil değer sattıklarını belirtip toplantıyı, müşterilerine katma değer katma amacıyla düzenlediklerini söyledi.
Toplantıya Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya, Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, S.S 141 No’lu Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Muhammet Kılıç ile birlikte Gebze Bölgesi’nde turizm sektörünün öncü firmalarının sahipleri katıldı. 
Lansman esnasında gitar ve keman eşliğinde müzik şöleni ile karşılanan konuklar ürün sunumunun ardından akşam yemeğinde ağırlandı. Gökhan Altıntaş ve ekibinin dört dörtlük bir ev sahipliği yaptığı toplantıda Altıntaş tüm konukları ile yakından ilgilenip davetlerine icabet ettiklerinden ötürü teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.