ALTIN ÇOCUKLAR İŞ BAŞINDA: 10-0

ALTIN ÇOCUKLAR İŞ BAŞINDA: 10-0

Beylikbağıspor Gururla Sunar; ALTIN ÇOCUKLAR İŞ BAŞINDA: 10-0 U-17 Play-of maçları başladı. Beylikbağıspor  fırtınası kaldığı yerden...

Beylikbağıspor Gururla Sunar;

 

ALTIN ÇOCUKLAR İŞ BAŞINDA: 10-0

 

U-17 Play-of maçları başladı. Beylikbağıspor  fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Sahasında Maşukiyespor’u 10-0 lık skorla bozguna uğratan yeşil beyazlılar futboluyla izleyenleri mest etti. Ali Çağın Başkanlığındaki yönetim maç sonunda futbolcuları tek tek tebrik etti.

 

 

BU ÇOCUKLAR BİR HARİKA

 

U-17 Gebze grubunu Gebzespor ve Mollafenarispor’un önünde namağlup şampiyon tamamlayan Beylikbağıspor play-offlara da müthiş bir başlangıç yaptı.

Yeşil beyazlılar grup maçlarında 10 maçın tümünü kazanan fizik gücü yüksek Maşukiyespor’u  sahadan sildi. Rakibinin işini ilk 10 dakikada bitiren Beylikbağıspor gol attıkça daha da rahatladı.  Maç başlarında amansız baskı ve pres uygulayarak rakibin hata yapmasya zorlayan Beylikbağı  sahanın her yerini kullandığı maçta süper futbolunu 10 golle süsledi ve play-offlara müthiş bir başlangıç yaptı.

 

BİTMEYEN ENERJİ VE TAKIM RUHU

Sezonu bütün takımlardan önce açan Beylikbağıspor çalışmasının karşılığını başarısıyla alıyor. Güçlü rakiplerini pres, mücadele ve pasla geçen yeşil beyazlıları başarılı kılan en önemli güç takım ruhu olarak değerlendiriliyor.

 

OSMAN VE EMİN YILDIZLAŞTI

 

Maça dengeli başlayan rakibine nefes aldırmayan ve  hataya zorlayan Beylikbağıspor peş peşe goller bularak farka gitse de oyun disiplininden hiç kopmayarak tam bir takım görüntüsü sergiledi. Pas, pres, ve hücuma hızlı çıkışlarla rakibinin dengesini alt üst eden yeşil beyazlılarda Osman attığı 4 golle yıldızlaşırken Emin orta saha da maestro görevi yaparak profesyonel düzeyde bir maç çıkardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.