Alternatif tören düzenlendi

Alternatif tören düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle CHP Gebze İlçe Örgütü ve bazı STK’lar alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

alternatif-(1).jpgalternatif-(3).jpg

CHP Gebze İlçe Örgütü, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi, Eğitim-Sen, BİLKAR, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü vesilesiyle alternatif bir çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene CHP Kocaeli İl Yönetici Şahin Yılmazel, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun, ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şubesi Başkanı Bülent Metin, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın ve STK yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

AZMİN ZAFERİDİR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın yaptı. Aydın yaptığı konuşmada, “Bugün kutladığımız büyük zafer Türk ordusunundur. Bu zafer emperyalizme karşı kazanılan bir zaferdir. Ulusal kurtuluş mücadelesinin azmin zaferidir. Yokluğun varlığı dize getirmesinin zaferidir. Mazlum milletlere örnek oluşun zaferidir. Birlik ve beraberliğin bir olmanın zaferidir. Başta sonsuz önderimiz başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle borçlu olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi. 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.