Alkan’dan Koç’a ağır suçlama

Alkan’dan Koç’a ağır suçlama

 Basınla kahvaltıda  bir araya gelen AKP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Alkan, Çayırova’da CHP adayı Timur Koç’a ağır eleştirilerde...

 

Basınla kahvaltıda  bir araya gelen AKP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Yaşar Alkan, Çayırova’da CHP adayı Timur Koç’a ağır eleştirilerde bulundu. Alkan: “Çayırova’ya ne kadar kötülük yapıldıysa bunun baş mimarı Timur Koç’tur. Kendisi   rant sağlayacağım diye Çayırova’nın  bir trilyonunu  yedi, bir trilyona yeniden bir şehir kurulur” dedi.

 “PEK ÇOK ARAZİ PEŞKEŞ ÇEKİLDİ”

Alkan: “Ayrıca Çayırova’da ki imar için ayrılan bin dönümlük arsaların 5 yüz bin metre karesi satılmış diğer 5 yüz bin metre karesi ise peşkeş çekilmiştir. Timur Koç’un  yaptığı tek şey bu arsaları satarak, 5 muhtarlık, Pazaryolu, “Rahmi Dibek Caddesi”ne  asfaltı yapmış, başka bir iyiliği olmamıştır. Belediyenin kaba inşaatını biz, ince işçiliğini Timur Koç yaptı” dedi. Peşkeş çekilen arsaların yeni  gelen belediye yönetimin bir tek meclis kararı ile geriye verilmesi olması gerektiğini, ancak bunun yapılmadığına işaret eden Alkan: “ Verilecekti yapılmadı. Yapılacak olan sadece önceki imar tadilatına karar vermekti” dedi.  

“EMLAK-ARSA İŞLERİNDE BÜYÜK RANT VAR”

 

Alkan, “1999 ve 2004 döneminde Belediye’yi yönetenler belediyeden çıkmasa idi,  Çayırova’ya daha az zarar verirlerdi şeklinde açıklamalarda bulundu. Belediyelerde en büyük rantın emlakta döndüğünü söyleyen Alkan, Emlak arsa işlerinde rant var bu yüzden sürekli imar değişikliği oluyor” dedi. Çayırova’da yanlış giden şeyler arasında kaymakamlık yerinin de olduğunu söyleyen Alkan, aslında Kaymakam’lık yerinin Belediye binasının olduğu yer olduğunu söyledi. Ben bunları aslında 2009’da köy’ün ortasında söyledim ama kimse dikkate almadı” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.