Ali İhsan Adıgüzel aday adayı

Ali İhsan Adıgüzel aday adayı

Ali İhsan Adıgüzel'in AKP Dilovası İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen adaylık başvuru merasimine başta Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP...


Ali İhsan Adıgüzel'in AKP Dilovası İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen adaylık başvuru merasimine başta Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri Ertuğrul Çırak, Orhan Pala ve Hakkı Nalbant, AKP Kocaeli İl Genel Meclisi üyesi Haluk Sekban, AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AKP Gebze İlçe Başkan yardımcısı Hüseyin Kurt, Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Bülent Çorapsız ve AKP Çayırova Belediye Başkan aday adayları Şevki Demirci ve İdris Demir olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

MAKAMLAR, MEVKİLER BAKİ DEĞİLDİR

Adaylık başvuru merasiminde kürsüye gelerek katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Ali İhsan Adıgüzel'in satır arasında dile getirdiği, “Dünyada makamlar, mevkiler baki değildir. Bu vesile ile bizlerde gönül kapımız gibi makam kapılarımızı da Dilovalı hemşerilerimize açmak üzere bu yola çıktık. Bu ak hizmet yolculuğunda, sanayi kenti Dilovamızın kalkınması, hak ettiği marka şehir kimliğine kavuşabilmesi adına, göreve talip olduğumu sizlere ve tüm kamuoyuna açıklamak isterim” dedi.

BU BİR HİZMET YARILŞIDIR

Adıgüzel konuşmasının devamında şunları söyledi, “Halkımıza hizmet yarışında, ilçemizin konumu itibari ile hak ettiği seviyeye çıkmasını sağlamak, yaşam koşullarını iyileştirerek geleceği inşa etmek, Dilovasında başlatacağımız değişim ve dönüşüm yolculuğunda, mevcut yapılanların üzerine koymamız gerekenlerin olduğunu, ben yaptım oldu mantığıyla değil, ortak akıl ve ihtiyaçlara uygun olarak gelecek için belirlenecek proje ve hizmetlerle Dilovasının daha yaşanılabilir bir kent olması yolunda ilerleyeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.