Aldıysam bana aksi halde yazana haram olsun

Aldıysam bana aksi halde yazana haram olsun

AKP Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep, CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e tepki gösterdi. Celep, “TIR Parkı’nın elektriğini belediyeden aldıysam bana, aksi halde yazana haram olsun” dedi.

Dilovası Belediyesi’nde ağustos ayı olağan meclis toplantısı ilginç bir protesto ile başladı. Yine ilginç bir protesto ile sona erdi. 
PERDE ÇEKİLİNCE SALONU TERK ETTİ 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in uzun süredir gündeme geçirmek istediği bir yenilik bugünkü meclis toplantısında hayata geçti. Özellikle imara ilişkin konularda belediye meclis üyelerinin detaylı bilgilendirilmesi için bir düzenek kuruldu. Ancak belediye meclis salonunun izleyiciler için zaten elverişsiz olan halinde, o perde izleyicilerin bulunduğu bölümün bir kısmını örttü. Meclisi izleyenler arasında yer alan CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, “Ayıp ya. Şu rezilliğe bak ya” diyerek toplantı başlamadan önce salonu terk etti. 
ELEKTİRİĞİNİ BELEDİYENİN ÖDEDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ 

Meclis toplantısının sona ermesinin ardından Başkan Hamza Şayir meclis üyeleriyle sohbete yönelirken bu esnada AKP Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep söz aldı. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir bir süre önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımında Celep’in Tavşancıl’da köprünün altına yaptığı TIR Parkı’nın ne kadar yasal olduğunu sorguladı ve, “Elektriğini Dilovası Belediyesi ödüyormuş. Ne kadar şeffafsınız. Allah sizi ıslah etsin mi?” diye yazdı.
YÜZLEŞEBİLİRLERDİ 
Yavuz Celep o paylaşıma tepkisini meclis toplantısının sonunda gösterdi. Şayet toplantının başında Kerem Aydemir yeni düzeneğe tepki gösterip salondan ayrılmasa ikili aynı ortamda yüzleşebilirdi de. 
AYDEMİR, ŞAYİR’İ ENGELLEMİŞ
Celep’in tepki gösterdiği esnada basın fotoğraf çekerken Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir konunun belediye meclisiyle ilgisi olmadığı hatırlatmasında bulundu. Yavuz Celep ise konunun zaten haber edildiği gerekçesiyle tepkisinin haber edilmesini istedi. Celep’e sosyal medyadan da Aydemir’e yanıt vermesi önerisinde bulunuldu ama Celep, “Kerem Aydemir beni engelledi” diye yanıt verdi. 
ASIL MAĞDUR BENİM 
 Yavuz Celep, TIR Parkı konusuyla ilgili Karayolları tarafından asıl mağdur edilenin kendisi olduğunu belirtti. Parkın elektriğini güneş panelinden temin ettiğini belirtip, “Şayet elektriği  belediyeden alıyorsam bana, aksi halde ise öyle yazana haram olsun” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.