Alarko Carrier eğitim verdi

Alarko Carrier eğitim verdi

Gebze  Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Alarko Carrier, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’yle (TMMOB) beraber, Toshiba VRF ve Isı Pompası eğitimi düzenledi.

24 Nisan 2018 tarihinde TMMOB Kocaeli Şubesi’nde ve 25 Nisan 2018 tarihinde TMMOB Edirne Şubesi’nde düzenlenen eğitimler, Bayilik Satışları bölümünde görevli İş Geliştirme ve Denetim Müdürü Ararad Küçükoğlu, Satış Şefi Mustafa Kemal Koraltürk ile Ekrem Karaman ve Bayi Sorumlusu Murat Dığış tarafından organize edildi. Eğitim kapsamında Bireysel ve Ticari Klimalar Ürün Yöneticisi Dilara Çayır tarafından yapılan sunumda, cihazların genel özellikleri, enerji tüketim analizleri, ürün seçimiyle ilgili ipuçları ve uygulamada dikkat edilmesi gereken noktalar paylaşıldı.

İki oturum halinde düzenlenen eğitimde Alarko Carrier’ın yeni ısı pompası hakkında bilgi veren Çayır, Toshiba SMMS-e VRF sistemleri, temel teknolojik yenilikler, kontrol özellikleri gibi teknik konuları anlattı. Toplantının ikinci oturumundaysa ısı pompası sistemlerinin dünya ve Türkiye’deki pazar paylarının yanı sıra, Toshiba Estia model ısı pompasının genel özellikleri ve kullanım alanlarını anlatarak sunumunu tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.