Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular ev, yuva, aile...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular ev, yuva, aile ile ilgili konular, yerleşim, gayrimenkul, alım veya satıma ilişkin konular, aile içi ilişkiler üzerine olacaktır.

Tutulma ile evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Evinize yeni televizyon, ses sistemi, müzik sistemi, teknolojik bir takım aletler alabilirsiniz. Bazılarınız evinizle işinizi birleştirebilir, home office tarzı bir yapıya doğru da gidebilirsiniz. İşiniz ile evinizi yakınlaştırmak isteyebilirsiniz. Tutulma ile birlikte ailenizden, kan bağınız olan birileri ile iş projeleri yaratabilirsiniz. Arzu ettiğiniz geniş ferah bir ev kiralayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. İş hayatınızda küs ve problemli olduğunuz kimselerle barışmak, kırılan kalpleri onarmak için harika bir hafta. İş hayatınızda minik bir ödül alabilir, patronlarınız tarafından övgüler alabilirsiniz. Her şekilde bu hafta iş hayatınız ve çalışma ortamınıza ilişkin pozitif etkiler hakim olacak.

Güneş/Satürn etkileşimi ile maddi anlamda uzun soluklu, kalıcı, sağlam yatırımlar yapmak için uygun bir hafta. Gökyüzü para meselelerinde dizginleri elinize alma zamanı geldiğine işaret etmekte. Kendinize bu alanda biraz çeki düzen vermelisiniz. Eğer ki maaş artışı ya da terfi gibi bir beklentiniz var ise bu hafta bu konuyu konuşabilirsiniz. Para anlamında daha yüksek bütçeli bir iş teklifi gelirse de kaçırmamanızı öneririm. Bu hafta başlayacağınız her türlü iş uzun ömürlü olabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.