AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Hafta boyunca aşk hayatınızda ki beklentilerinizle, yaşadıklarımızın tamamen zıt oluşu siz de güven duygusunun zedelenmesine neden olabilir. Haftanın...

Hafta boyunca aşk hayatınızda ki beklentilerinizle, yaşadıklarımızın tamamen zıt oluşu siz de güven duygusunun zedelenmesine neden olabilir. Haftanın ilk günlerine bu anlamda biraz daha tolerasyon seviyenizi yükselterek başlamalısınız. Sosyal çevrenizin, ilişkiniz ve özel hayatınız hakkındaki tutumlarını öğrenmeniz onlarla aranıza mesafe koymanızı gerektirebilir. Size bu denli uzak olan kişilerin özel hayatınızla ilgili detayları bilmeden yorum yapmaları sizi bir anda sinirlendirebilir. Bununla ilgili ani tepkiler vermekten kaçının.

Hafta ortasından itibaren aşk hayatınızda iletişimlerinizin güçleneceği kendinizi daha doğru ifade edebileceğiniz ve duygusal dünyanızda tatmin olabileceğiniz bazı güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Kariyer hayatınızda bu günlerde yaşadığınız sorunlar Aşk’ta kazandığınız zaferle yok olabilir. Bekâr Akrepler için önemli tanışmalar ve görüşmelerin olacağı bir zaman dilimi. Hafta sonuna doğru maddi projelerinizle ilgili beklentilerinizi bir düzene oturtmak isteyebilirsiniz. 11 Ocak'tan sonra Oğlak burcuna geçen Merkür sizlere bol bol seyahat ettirecek, eğitim hayatınıza bir yön verecek ve en önemlisi de iletişimlerinizi hızlı ve güçlü bir hale getirmenizi sağlayacaktır.

Haftanın Mottosu:

Başkasının yardımıyla ısınacak kadar üşüme. Soğuk her tür kumaştan içeri girse de, gerçek ve bilge insanın ruhuna girip içerdeki ateşi söndüremez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.