AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Haftanız dolunaydan aldığınız etkilerle başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Ortak para ödemelerinizde hala bir denge sağlanmış değil ve en...

Haftanız dolunaydan aldığınız etkilerle başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Ortak para ödemelerinizde hala bir denge sağlanmış değil ve en çok bu kafanızı kurcalıyor. Dolunay ve merkür gerilemesi bu alanlarınızı hareketlendirecek. Bir yandan harcamalarınız artarken haftabaşında yanıltıcı etkiler devrede olabilir. İçinizdeki sesin sizi koruduğunu biliyorsunuz ama gerçekçilikten uzaklaşmayın. Bu hafta parasal konularda tamamlamanız gerekenlere odaklanın. Özellikle Çarşamba günü bir para mevzusu tamamlanmak ve çözüme ulaşmak üzere karşınıza gelebilir. 

Bu konular sizi bunaltsa bile bunlardan kaçmayın sevgili Akrepler. Haftasonu enerji alanlarınız değişiyor. Artık enerjinizi daha rahat ve etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız. Geride kaldığınız günlerin acısını çıkartmak istercesine hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. Yapacaklarınız adına hayat sizi destekleyecek. Pazar günü ise, aşk hayatınızda sahip olduklarınıza odaklanabilir, bazı sorunlara ve hayalkırıklıklarına açık olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.