‘AKP’nin batmasının sebebi israf’

‘AKP’nin batmasının sebebi israf’

İyi Parti Dilovası İlçe Başkanlığı haftalık rutin toplantısını ilçe teşkilat binasında 24 Haziran seçimleri için genişletilmiş toplantısını yaptı.

İlçe Başkanı Emin Yılmaz Başkanlığında İlçe teşkilat binasında toplanan Dilovası İYİ Parti, Aynı zamanda Skm Başkanı Emin Yıldız İle yönetimi ve Mahalle başkanlarının da katıldığı geniş bir toplantı yaptı. Seçim güvenliği ile ilgili ciddi fikir alışverişlerinde bulunan İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Seçimlerde Avukatlar İle Sahada olacaklarını da kaydetti. Toplantıya başkanlık yapan İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Dilovası Belediyesine yüklenerek, AKP’nin seçim propagandası İçin yapılan israflar yüzünden battığını iddia etti. Emin Yılmaz; “Adil bir seçim ortamında çalışmadığımızı bütün kamuoyu biliyor, belediyeler tüm olanaklarını iktidar partisinde yana kullanarak, halkın sorunlarını değil İktidara mensup yöneticilerin sorunlarını çözmek adına çalışıyor.

İSRAF BELEDİYESİ

İflas eden Türkiye olduğu gibi önceden batan ve ülke ekonomisi içinde de yerle bir olan bir Dilovası Belediyesi var. Tamamen israf belediyesi, her şeyi geçtik mahallelerde iftar yemekleri düzenlemeye başladılar, tamamen seçim yatırımı kalabalık görünmek içinde belediye ve bağlı personellerde katılması isteniyor. Biz bu beceriksiz belediye yönetiminin hizmet etmesini beklerken bütçeyi patlatan belediye başkanı ve ekibinden kemer sıkma hamleleri beklerken fuzuli israflarla belediyeye daha çok sıkıntıya sokmaya çalışıyorlar. Artık insaf diyoruz halk hizmet bekliyor, İyi parti iktidarında Dilovası öncelikli ihtiyaçları öne alarak sosyal belediyecilik dersi verecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.