‘AKP’liler siyaset yapamıyorlar’

‘AKP’liler siyaset yapamıyorlar’

 Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, dün Gebze ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında partisinin seçim takvimini açıkladı....

 

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, dün Gebze ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında partisinin seçim takvimini açıkladı. Sinan Ejderoğlu yaptığı açıklamada, AKP’nin ve AKP’lilerin siyaset yapamadığını iddia ederek, “AKP demir yumruk gibi tek adamla yönetilen ve kimsenin siyaset yapmadığı bir partidir” dedi.

 

SP Gebze ilçe teşkilatında basın mensuplarıyla dün bir araya gelen Sinan Ejderoğlu’na Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan SP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “İlçe teşkilatı olarak seçimlerden önce 10 bin üyemize mektup göndererek seçimlerle ve adaylarla ilgili görüşlerini sorduk. Şimdi ise tüm STK ve derneklere ziyaretler yaparak onların görüş ve düşüncelerini alıyoruz. Son olarak ise mahallerde toplantılar yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

STRATEJİK DAVRANMAK ZORUNDAYIZ

 

SP Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ise yaptığı açıklamada, partisinden belediye başkanlığı için aday adayı olmak isteyenlerin bugün (dün) itibariyle başvuruda bulanabileceklerini söyledi. Ejderoğlu, “Parti olarak bu seçimlerde başarıya kilitlenmiş durumdayız. Bizim rakibimiz AKP’dir. Gebze’yi Gebzelilere bırakmak zorundayız. Resmi olarak adaylarımızın açıklamasıyla ilgili olarak bir takvim veremiyoruz.  Bu seçimlerde adaylarımızla ilgili olarak böyle bir takvim izlememizin nedeni stratejik davranmak zorunluluğumuzdur” diye belirten Ejderoğlu, “AKP’de şimdiden kendi aralarında tehditler ve santajlar yapılıyor” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.