‘AKP’liler dini siyasete alet ediyor’

‘AKP’liler dini siyasete alet ediyor’

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına çok sayıda partili katılarak bayramlaştı. Bayramlaşma...

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına çok sayıda partili katılarak bayramlaştı. Bayramlaşma programında bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir AKP’li belediyelerin ramazan ayında dini siyasete alet ettiklerini söyledi.

PARTİLİLERİN KATILIMI OLDU

MHP Gebze ilçe binasında bu sabah düzenlenen bayramlaşma programına MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MHP Gebze mahalle teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma programında bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gerek hükümeti gerekse AKP’li belediyeleri eleştirdi. AKP’li belediyelerin yerel seçimlerde daha fazla oy alabilmek için Ramazan ayında iftar yemeklerini gösterişe çevirdiklerini belirten Taşdemir, “AKP’liler dini siyasete alet ederek dini değerlerimizi yok ediyorlar” dedi.

ALDATMA VE KANDIRMA PARTİSİ

Belediyelerin dağıttığı yardım erzakı, ekmek ve suyu kapmak için birbirleriyle yarışan vatandaşları gördükçe içlerinin acıdığını ifade eden Taşdemir, “İşsiz, aç ve yoksul halkımızın saf ve temiz dini duygularının yanı sıra beyinlerinin de nasıl sömürgeleştirildiğini, biat kültürüyle Recep Bey’in kavalını nasıl da huşu içinde dinlediklerini gözlemledik. İşte bu Aldatma ve Kandırma Partisi kendi çıkarları uğruna halkımızı dini duygularla kandırmaya çalışıyor” dedi. Yapılan konuşmanın ardından partililer kendi aralarında bayramlaştıktan sonra MHP Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma katılmak üzere Kocaeli’ye gittiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.