AKP’li Gençlerden, ‘Sen yoksan bir eksiğiz’

AKP’li Gençlerden, ‘Sen yoksan bir eksiğiz’

  AKP Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ‘sen yoksan bir eksiğiz’ programı AKP Kocaeli Milletvekili Sn. Fikri Işık’ın katılımıyla...

 

 

AKP Parti Gebze Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ‘sen yoksan bir eksiğiz’ programı AKP Kocaeli Milletvekili Sn. Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleşti. Programa ayrıca AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Gençlik Kolları katıldı.

 

İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERE ÇAĞRI

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren AKP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, “Buradan da anlaşılıyor ki ilk defa oy kullanacak gençlerimiz siyasete önemsiyor. Bizlerde genç kardeşlerimize gereken önemi veriyoruz. İlk defa oy kullanacak olan gençlerimizin geçmiş tarihimizi sadece anlatılanlarla bilmektedir. Bizim de böyle programlar yaparak geçmiş ile aramızda olan bu geçiş dönemini gençlerimize anlatmak ve onlara bunun farkındalığını yaratmak için gençlik kolları olarak bu tür programlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. İlk defa oy kullanacak olan gençlerin katıldığı programda yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Gebze Gençlik Kollarımıza böyle önemli bir program yaptıkları için ve bizleri gençlerle buluşturma fırsatı sundukları için teşekkür ediyorum. Gençlerimizin özellikle ilk defa oy kullanacak olan gençlerimizin böyle önemli programlarla yaptığımız hizmetlerin farkına varmaları önemlidir” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.