AKP’den Müftüye Ziyaret

AKP’den Müftüye Ziyaret

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Başkan Yardımcıları, Ak Parti Kadın ve Gençlik Başkanları ile Gebze Müftülüğünü...

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Başkan Yardımcıları, Ak Parti Kadın ve Gençlik Başkanları ile Gebze Müftülüğünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Müftü Apaydın’a Gebze’de uzun yıllar birlikte görev yapma temennisinde bulunarak; “Gebzemize hoş geldiniz diyoruz. İnşallah uzun yıllar hep birlikte dayanışma içerisinde ilçemize birlikte hizmet ederiz. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.


MEMNUNİYETLERİNİ İLETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Şaban Apaydın da; “İnsana hizmet önemli, Peygamber efendimizin de buyurduğu üzere, insanların en güzeli, insanların hayrına çalışandır. İnsanların kendisinden istifade ettiğidir. İnsanların hayrına olan hizmetleri hepimize nasip eylesin.  Bizimde görevimiz, kendi alanımızla ilgili insanlara bir şeyler verebilmek ve güzellikleri sergilemek.  Bu anlayışla görevimize başladık. Sizlerin de desteğiyle, basınımızın, sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli şekilde yapılacak olan faydalı işlerde bizimde katkımız olursa kendimizi mutlu addederiz. Allah sizlere bizlere kolaylık versin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.