AKP'den ittifak açıklaması: Neticelendirmiş oluruz

AKP'den ittifak açıklaması: Neticelendirmiş oluruz

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Rekabet Kurumu'nda düzenlenen "Büyüsü Bozulan Dünyada Yeni Düzen Arayışı" konferansına katıldı.

Kurtulmuş, ittifak görüşmeleri için "Görüşmeler, müzakereler sonucunda belli bir noktaya gelineceğini ümit ediyorum. Seçimin belli takvimi gelmeden biz de bu ittifak görüşmelerini bir şekilde neticelendirmiş oluruz" dedi.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Rekabet Kurumu'nda düzenlenen Perşembe Konferansları kapsamında, "Büyüsü Bozulan Dünyada Yeni Düzen Arayışı" konusunda kurum çalışanlarına hitap etti.

"5-6 yıldır gelişen süreçte dünya yeni savaş türleriyle karşılaşmaya başladı" diyen Kurtulmuş, "Vekalet savaşları dünyayı birinci derecede meşgul ediyor" ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, dünyanın en temel sorunlarından birisinin gelir dağılımındaki adaletsizlik olduğunu belirtti.

AKP-MHP arasındaki ittifak görüşmeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, "Görüşmeler, müzakereler sonucunda belli bir noktaya gelineceğini ümit ediyorum. Seçimin belli takvimi gelmeden biz de bu ittifak görüşmelerini bir şekilde neticelendirmiş oluruz" diye konuştu.

Cemal Kaşıkçı olayı ile ilgili de konuşan Kurtulmuş, "Türkiye olarak ortaya çıkacak en ufak bir detayı hiçbir şekilde atlamayacağız" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Birgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.