AKP’den ev ziyaretleri

AKP’den ev ziyaretleri

  AKP İl Başkanlığının geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği üye ziyaret programı kapsamında; mahallelerde üye ziyaretlerine devam eden AKP...

 

 

AKP İl Başkanlığının geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği üye ziyaret programı kapsamında; mahallelerde üye ziyaretlerine devam eden AKP Gebze İlçe teşkilatı; bu hafta iletişim toplantıları sonrasında yaptıkları üye ziyaretlerine İl Yöneticileri ile katılım sağladı. Gebze’nin Köşklüçeşme, Mimarsinan, Mevlana, Gaziler ve İstasyon mahallelerinde İl Yöneticileri ile düzenlenen üye ziyaretlerinde bulundular.

             

‘ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

 

Kaflı ayrıca açıklamasında; ‘Başbakanımızın da ifadesiyle;"Milletle irtibatını koparmış bir siyasetin, böyle bir siyasi anlayışın başarılı olması, hizmet üretebilmesi asla mümkün değildir. Bu anlamda, çalınmadık kapı, halini-hatırını sormadığımız insan, derdini dinlemediğimiz vatandaş kalmayacak şekilde; tüm teşkilat mensuplarımızla gevşemeden,  rehavet içinde olmadan, yılmadan, yorulmadan, bıkıp usanmadan 24 saat çalışacağız, çalışmaya devam edeceğiz’.Bu kapsamda farklılıklar katarak yapacağımız üye ziyaretlerimiz devam edecek, katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarıma ve Başbakanımızın selamıyla bize evlerini daha da önemlisi yüreklerini açan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.