AKP’de başvurular devam ediyor

AKP’de başvurular devam ediyor

 Gebze belediye başkan aday adaylığı için 3 isim daha Salı günü resmi başvuru yaptı. Gebze Belediye Meclis üyeleri İsmail Keskin, Muharrem Ayyıldız...

 

Gebze belediye başkan aday adaylığı için 3 isim daha Salı günü resmi başvuru yaptı. Gebze Belediye Meclis üyeleri İsmail Keskin, Muharrem Ayyıldız ve Gebze Belediye çalışanlarından Okan Kurt Gebze Belediye Başkanlığı aday adaylığı için dosyalarını AKP İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’ya verdi. Başvuru yapan aday adaylarından İsmail Keskin, Partimiz ve Gebze'miz için hayırlı ve uğurlu olur İnşallah. Aday adaylığı tanıtım toplantısını Bayramdan sonra yapacağız” dedi.

KARALAMA KAMPANYASI YAPILMAYACAK

 

Başvurular sonrasında kısa bir açıklama yapan AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, başvuru yapan isimleri kutlayarak, “ Başvurular teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. İyi olan kazansın herkes de kazanın yanında olsun, Aday adayı olacak arkadaşlarımız iki konuyu hassasiyet göstermeli. Aday adayı olan arkadaşımız diğer aday adayları hakkında kesinlikle karalama kampanyası yapmayacak. Kim seçilirse seçilsin küsmeden parti çatısı altında çalışmalarına devam edecek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.