AKP’de adaylık başvurusu öne alındı

AKP’de adaylık başvurusu öne alındı

 AKP’de yerel seçimlerle ilgili hazırlıklar sürerken, adaylık başvurularıyla ilgili tarih değişikliğine gidildi. AKP Genel Başkan Yardımcısı...

 

AKP’de yerel seçimlerle ilgili hazırlıklar sürerken, adaylık başvurularıyla ilgili tarih değişikliğine gidildi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, 21 Ekim olarak belirlenen başvuru tarihinin 1 Ekim tarihine çekildiğini açıkladı. AKP’de başvuruların 1 Kasım’da sona ereceği belirtildi.

TOPLANTI SONRASI

AKP’deki seçim takvimiyle ilgili değişiklik, AKP Genel Merkezi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Merkez Yürütme Kurulu(MYK) toplantısında karara bağlandı. Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, yerel yönetim seçimleri için daha önceden yaptıkları açıklamada, partilerinden aday adayı olacaklar için başvuru tarihini 21 Ekim olarak duyurduklarını, ancak yapılan MYK toplantısında alınan karar gereği bu tarihin değiştirildiğini söyledi. Çelik, “21 Ekim’i başvuru tarihi olarak belirlemiştik, bu tarihte bugün bir değişiklik yaptık. Başvuru tarihi 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasına alındı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.