AKP’de aday adayları tanıtıldı

AKP’de aday adayları tanıtıldı

AKP Gebze Belediye Başkan aday adayları gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

akp-adaylar.jpg

AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın 95’inci Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısı geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki Sardunya Salonu’nda gerçekleşen ilçe danışma toplantısı öncesi AKP Gebze Belediye Başkan aday adayları gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Basın toplantısında bir konuşma yapan AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “AKP Gebze İlçe Başkanlığı olarak, aday adaylık sürecinde genel merkezimiz ve il başkanlığımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı yönettik.

2 ADAY ADAYI İÇİN OY KULLANILACAK

Biliyorsunuz ki 5 Kasım’da başlayan adaylık süreci bugün son buldu. Bugüne kadar ilçe başkanlığımıza 23 başvuru yapıldı. Bu akşam arkadaşlarımızla delegasyonda birlikte olacağız. İki aşamalı bir çalışma yürütülecek. Aday adaylarımızın geçmişi, bugünü, memleketleri ve mesleklerine bakılacak. İkinci olarak da temayül yoklaması yapılacak. Pazar günü 13.00 ile 16.00 arasında Gebze ilçesi katılacak. Temayül de iki tane adayımıza tercih oyu kullanılacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi temayülden çıkartıldı.” dedi.

GEBZE’NİN ADAY ADAYLARI;

Abdullah Yağcı, Adnan Malkoç, Ali Altuntaş, Cemalettin Kaflı, Engin Güzel, Eyüp Ayar, Halil İbrahim Kadıoğlu, Halim Bülbül, Hayrettin Deniz, Mahmut Yandık, Mehmet Ali Okur, Mehmet Külte, Mustafa Yıldıztekin, Recep Kaya, Resul Tat, Telat Coşkun, Tuncer Karaman, Ufuk Ekinci, Yalçın Coştur, Yavuz Kuş, Yücel Nazlı, Yüksel Ercan, Zinnur Büyükgöz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.