AKP SKM’ sini tanıttı

AKP SKM’ sini tanıttı

 AKP Darıca İlçe teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Tanıtım toplantısını Darıca Sevgi Parkı Restaurant’ta gerçekleştirdi. Tanıtım...

 

AKP Darıca İlçe teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Tanıtım toplantısını Darıca Sevgi Parkı Restaurant’ta gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısında konuşan AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık : “Geçmişte yaptığımız hatalardan ders çıkarıyoruz. Yaklaşan yerel seçimde geniş çaplı olarak arazide var olmak istiyoruz. AK Parti 2014 Mart yerel seçiminde oy patlaması yaşayacak” dedi.

YEREL SEÇİME GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GİRECEĞİZ

Tanıtım toplantısına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AKP Darıca SKM Başkanı Sezai Ata ve SKM üyeleri katıldı. Toplantını n açılış konuşmasını SKM Başkanı Sezai Ata yaptı. Ata şöyle konuştu: “AKP Darıca İlçe teşkilatı olarak seçime hazırız. SKM’yi oluştururken talep oldukça fazlaydı. İlçe başkanımız ile birlikte ben değil biz anlayışı içinde Darıca SKM’yi oluşturduk. Birlik ve beraberlik içinde yerel seçime gidiyoruz. 2014 yerel seçimlerine güçlü bir şekilde gireceğiz. AK Parti Darıca’da hedeflediği oyu alacak” dedi.

AK PARTİ DARICA’DA AÇIK ARA ÖNDE

Daha sonra söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise şöyle konuştu: “2014 yerel seçimi öncesi ciddi bir hareketlilik yaşıyoruz. Yerel seçimi başarılı bir şekilde atlatacağımızdan hiç şüphem yok. AK Parti olarak seçimlere her zaman hazırız. Biz seçimden seçime siyaset yapmıyoruz. AK Parti seçime her zaman hazırdır. Darıca’da Kamuoyu anketi yaptığınızda sonuç net bir şekilde görülmektedir. Yapılan Kamuoyu yoklamalarında AK Parti’nin Darıca’da açık ara önde olduğunu görüyoruz. Sorumluluğumuz çok büyük. Amaç sadece yerel seçimde başarılı olmak değil. 2023 seçimleri için bu seçimler birer basamak olacaktır.” dedi.

27 BİN ÜYEMİZİ TEK TEZ ZİYARET EDECEĞİZ

AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise şöyle konuştu: “Bizim derdimiz ben değil bizi oluşturmaktı. SKM’de bunu en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Birlik içinde olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Geçmişte yaptığımız hatalardan ders çıkarıyoruz. Yaklaşan yerel seçimde geniş çaplı olarak arazide var olmak istiyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıyoruz. Birileri gibi yüzde 45 oy alacağım diyerek hayal satmıyoruz. Darıca’da 27 Bin üyemiz var. Bu üyelerimizin tamamına gideceğiz. AK Parti 2014 Mart yerel seçiminde oy patlaması yaşayacak” dedi. Toplantı karşılıklı görüş alış verişi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.