AKP Dilovası’nda Artut dönemi

AKP Dilovası’nda Artut dönemi

  AKP Dilovası ilçe Teşkilat Başkanı Nükhet Demiray’dan boşalan koltuğa il kadın kolları yönetim kurulu üyesi Gülay Artut getirildi. AKP...

 

 

AKP Dilovası ilçe Teşkilat Başkanı Nükhet Demiray’dan boşalan koltuğa il kadın kolları yönetim kurulu üyesi Gülay Artut getirildi. AKP İl Kadın Kolları’nın geçtiğimiz gün yapılan haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gündem kadın belediye meclis üyesi aday adaylarıydı. Başkan Oya Tunçel nezaretinde toplanan İl Kadın Kolları yönetimi, kadın belediye meclis üyesi aday adaylarını değerlendirdi. Oya Tunçel, “Bu seçimlerde gerek belediye başkanlığı gerekse meclis üyeliklerinde daha fazla kadın portföyü istiyoruz. Bu nedenle bu konuda titiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Tabir yerindeyse ince eleyip sıkı dokuyoruz. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

HEM HÜZÜN HEM MUTLULUK

 

Toplantıda hüzün ve mutluluk da bir arada yaşandı. Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini Nükhet Demiray’dan devralan Gülay Artut İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı.  Çalışmalarını Dilovası bölgesinde yoğunlaştıracak olan Artut, başkan Oya Tunçel’in elini öperek bayrağı teslim aldı. Diğer yandan eylül ve ekim ayında doğan partili kadınlar için de doğum günü pastası kesildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.