AKP Darıca 18’inci danışmayı yaptı

AKP Darıca 18’inci danışmayı yaptı

 AKP Darıca İlçe Teşkilatı 18’inci Genişletilmiş Danışma Meclisini Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya AKP Kocaeli İl...

 

AKP Darıca İlçe Teşkilatı 18’inci Genişletilmiş Danışma Meclisini Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek,  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk ve Darıca ilçe teşkilat yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda AKP’li katıldı.

 

KİM ADAY ADAYI OLURSA

Danışma Meclis Toplantısı’nın divanının oluşturulması sonrası açılış konuşmasını AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. İlçe Teşkilatı olarak partililerin özverili çalışmalarıyla çıtayı her zaman yükselttiklerini halkın da bu çalışmalar neticesinde partiyi bağrına bastığını söyleyen Bıyık, “Kim aday olursa olsun biz teşkilat olarak adayımız ile birlikte sahaya inerek, girmedik sokak çalmadık kapı bırakmayarak yapılanları bir bir halka anlatacağız. Bu seçimden bir kişi galip ayrılacak ancak seçimden sonrada aday adayı arkadaşlarımızla birlikte partimizin çıtasını yükselterek bu hizmetlere devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz” şeklinde konuştu.

 

FİTNE FESAT GİRMESİ KOLAY

İlçe Başkanı Muzaffer bıyık’ın konuşmasının ardından AKP Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk yapılan çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra İl Başkanı Mahmut Civelek partililere seslendi.12 Belediye başkan aday adayından birinin seçileceğini söyleyen Civelek, “Bizim aramıza fitne fesatlık girmesin gerisi kolay. Belediye başkan adayı kim olursu olsun kazanan Ak Parti olacaktır. Aday adaylarının reklamlarını görüyorum gazetelerde. Kendilerinden adayın açıklanmasından sonra da aynı çalışmaları bekliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

 

Mahmut Civelek’in konuşması sonrası Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak söz aldı. 10 yıldır AKP iktidarı ile halka hizmet ettiklerini söyleyen Karabacak, “Adayın belli olmasıyla aday adaylarıyla birlikte araziye ineceğiz. Partimiz için ülkemiz için birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Bu süreçte partimiz adına güzel bir birliktelik sergileyen tüm aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.