AKP Çayırova toplandı

AKP Çayırova toplandı

 AKP Çayırova ilçe teşkilatı,  daraltılmış  ilçe danışma eğitim toplantısını Çayırova belediyesi kültür salonunda yaptı. Toplantıya ...

 

AKP Çayırova ilçe teşkilatı,  daraltılmış  ilçe danışma eğitim toplantısını Çayırova belediyesi kültür salonunda yaptı. Toplantıya  Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AKP ilçe başkanı Nazmi Özmen,  il SKM başkanı Halil Çokan, Çayırova’da ki dokuz mahalle başkanları, belediye başkan aday adayları katıldılar. Toplantıda Prof. Dr. Yılmaz Bingöl tarafından aday adaylarına ve partililere siyasetle ilgili eğitim verildi.

 

 “ OY ORANIMIZ ARTIYOR”

Çayırova Belediyesi Kültür salonunda yapılan ilçe danışma eğitim toplantısında konuşma yapan AKP ilçe başkanı Nazmi Özmen, 2009 yerel seçimlerinde Türkiye’deki rakamlardan daha iyi durumda olduklarını ifade ederek: ”Oy oranımız her geçen gün artıyor. Bu artış görevde olan olmayan herkesin çalışmasıyla gönül rahatlığı ile yüzde 60’larda bunu gönül rahatlığı ile söylüyoruz. Bu şu demek değil, 70’ler hayal değil önümüzde Başbakanımız var, bir lokomotifimiz var. Bu bizlere haz ve kuvvet veriyor.  Bu gün burada Çayırova’nın beyin takımı var. Bu günlere bizi getiren bize emek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 “OY KULLANANA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Konuşmasını yapan belediye başkanı Ziyaettin Akbaş, bizleri sahiplenen vefakâr teşkilatıma teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başladı. Temayülde tamamı oy kullanan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi. Her defa büyüyerek çıktığımız anketlerden yükselerek çıkıyoruz, hedef referandumun üzerine çıkmak dedi. 19. Danışma Meclisi il SKM başkanının selamlamasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.