“AKP,  Ayakkabı Kutusu Partisi olduğunu gösterdi”

“AKP, Ayakkabı Kutusu Partisi olduğunu gösterdi”

  İşçi Partisi Gebze İlçe Sekreteri ve basın sözcüsü Mustafa Cerit, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Yıllardır bildiğimiz, yolsuzluk,...

 

 

İşçi Partisi Gebze İlçe Sekreteri ve basın sözcüsü Mustafa Cerit, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Yıllardır bildiğimiz, yolsuzluk, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma işlerinde suçüstü yakalanan AKP, suçunu inkâr edemiyor. Her şey ayan beyan ortadadır” diye belirtti.

Yaşanan bu durumun buz dağının henüz görünen kısmı olduğunu açıklayan Cerit, “ Soruşturma engellenmemeli, daha da derinleştirilmelidir. Türk milleti, bu soygun davasının, Deniz Fenerini davası gibi kapatılmasına izin vermeyecektir. Bu güne kadar bir slogan attık. Çok ciddi delillere rağmen, davaya adı karışan bakanlar, davanın seyrini değiştirebilmek için, soruşturmaya müdahale ediyorlar. Demokratik ülkelerde, böyle durumlarda görevde bulunanlar derhal istifa eder. Kendileri istifa etmezse, göreve getirenler, görevden alır. Bizde ise o bakanları göreve getiren Başbakan, onları korumakla meşgul. Aldıkları karara bakın. Başbakanın haberi olmadan soruşturma yapılamayacakmış. Böyle bir şey Hitler Almanya’sında bile yoktur” diye ifade etti.

TÜRKİYE HÜKÜMETSİZ KALMIŞTIR.

 

Hükümetin altı oyulmuş, bundan hükümetin haberi olmadığını belirten Cerit, “Böyle bir hükümet olmaz. Türkiye hükümetsiz kalamaz. AKP, bu durumda derhal istifa etmelidir. Sadece bakanlar değil, tamamı istifa etmeli, yerine milli bir hükümet kurulmalıdır. AKP, Adalet Kalkınma Partisi değil, Ayakkabı Kutusu Partisi olduğunu göstermiştir. Kader birliği yaptığı PKK da AKP’yi kurtarmaya çalışıyor.  Çarpışan zarif görünümlü testiler kırılacaktır. Kararlı olan, yıllardır mücadelede pişmiş olan kadrolarla, Türk milleti kazanacaktır. Apse patlamıştır. Patlayan apsenin bütün irinleri fışkırıyor. Bunu kimse önleyemez. Bundan böyle bir paket makarnaya, bir teneke yağa, milletin geleceğini satın alamayacaksınız. Artık söz milletindir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.