AKP adaylarını 3 Kasım’da tanıtacak

AKP adaylarını 3 Kasım’da tanıtacak

 AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 3 Kasım'da tüm aday adaylarının katılacağı bir aday adayı tanıtım toplantısı yapacaklarını söyledi....

 

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 3 Kasım'da tüm aday adaylarının katılacağı bir aday adayı tanıtım toplantısı yapacaklarını söyledi. Sırrı Paşa Konağı'nda basın toplantısı düzenleyen Civelek, 1 Kasım'da tamamlanan aday adaylığı başvurusu sürecinin tamamlanmasının ardından 3 Kasım Pazar günü saat 10.00’de Antik Kapı Restaurtant'ta aday adaylığı tanıtım toplantısı yapacaklarını ifade etti. 

 TEMAYÜL ÇOK İYİ GEÇTİ

Civelek, “Çok iyi bir temayül yoklaması yaptık. Katılım oranı yüzde 98 civarında oldu. Neden partimizin her seçimde oyunu artırarak geldiğini temayüle bakarak anlaya biliriz. Temayül sonucundaki tüm zarfları sayıldı. Sonrasında zarflar mühürlenerek genel merkeze gönderildi. Sayımı genel merkez değerlendirecek. Sonuçlar başbakana iletilecek” dedi.

 MECLİS ÜYELERİNE AYRI TEMAYÜL

Belediye başkan aday adayları için ikinci bir temayül yapmayacaklarını ancak belediye meclis üyeleri için ise kasım ayında meclis üyeleri için ayrı bir temayül yapılacaklarını belirten Civelek, “Belediye başkan aday adayları için ikinci bir temayül yapılmayacak.  Adaylarımız kasım ayı sonunda belli olur” ifadelerine yer verdi.

 İSTİFALARIN YERİNE ATAMA

 

Civelek, “Körfez, Karamürsel ve Dilovası ilçe başkanlarımız ile istifa eden iki il yöneticimizin istifasını kabul edip yedeklerle yolumuza devam edeceğiz.  İstifa eden ilçe başkanları yerine siyasi ve hukuk işler başkanı görevi devraldı. Biz belirlenen üç ilçe başkan aday adayını Ankara'ya götürürüz. Ankara gerekli gördüğünü atar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.