AKP aday adaylarından birlik mesajı

AKP aday adaylarından birlik mesajı

  Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, 2014 yerel seçimleri için AKP Dilovası Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz,...

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, 2014 yerel seçimleri için AKP Dilovası Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ile bir araya geldi.

 

BAŞKAN KORKMAZ BAŞARILAR DİLEDİ

AKP Dilovası ailesinde birlik beraberliğin olduğunu vurgulayan AKP Dilovası İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz,” 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için aday adayı olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

 

BİZ BİRİZ BİZDEN BİRİ BİZİM ADAYIMIZ OLACAK

 

Yerel Seçimlerin ilçemize güzellikler getirmesini temennileri ile konuşmasına başlayan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman,” Biz biriz bizden biri bizim adayımız olacak ve biz o adayın yanında kenetleneceğiz, bundan hiç şüphem yok biz biriz güçlü ve büyük bir aileyiz. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde, Ak Parti Dilovası olarak Sayın Başbakanımıza yakışır şekilde en yüksek oy ile seçimi kazanacağımızdan da hiçbir şüphem yok. Ne olursa olsun biz Ak Parti’liyiz ve Ak Parti’nin bayrağını dalgalandırmak için bir aradayız” dedi. Kahvaltıya Katılan Aday Adayları Başkan Yaman’a, bu erdemli davranışında dolayı teşekkür etiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.