Aklınla 1000 Yaşa Yarışması

Aklınla 1000 Yaşa Yarışması

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak ilk ve orta okullara yönelik faaliyet gösteren...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak ilk ve orta okullara yönelik faaliyet gösteren Bilgievleri’nin 4. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği “Aklınla 1000 Yaşa Zeka Oyunları Yarışması’ için 572 sınıf öğretmeni başvuru gerçekleştirdi. Başvurularını tamamlayan okulların 4. sınıf öğretmenlerine yarışma ile ilgili seminerler verilmeye başladı. İl genelinde 4 bölgede yapılan seminerlerde sınıf öğretmenlerine çalışma kitapçıkları teslim edildi. Sınıf öğretmenleri bu çalışma kitapçıkları ile öğrencilerini eleme sınavına hazırlayacak.

 26 Şubat’tan 5 Mart tarihine kadar aklinla1000yasa.kocaeli.bel.tr web sitesi üzerinden ilkokul 4. sınıf öğretmenleri, öğrencileri için başvurularını tamamladı. Başvuruları sadece yarışmaya katılmak isteyen sınıf öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi. 1 hafta içerisinde web sitesi üzerinden 572 sınıf öğretmeni başvuru gerçekleştirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.