Aklınızla seçip iktidarın yükünü hafifletin

Aklınızla seçip iktidarın yükünü hafifletin

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, Darıca’da muhtar adayları ve dernek başkanları ile bir araya geldi. Aydın yerel seçimde duygu ile değil akılla tercih yapma çağrısında bulundu, “Bu iktidar hem genel hem yereli taşıyamıyor. Yükü

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, iktidar partisinin hem genel hem yerel yükü kaldıramayacağını belirtip seçmenden duygusu değil aklıyla tercihte bulunmasını istedi. Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın Darıca Emek Mahallesi, Emsa Palace Hotel Salman Et’teki kahvaltılı toplantısında muhtarlar, muhtar adayları, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Aydın, “Hükümetin yükünü hafifletin ki gerek ekonomi gerekse eğitimle ilgili politikalarında sağlıklı karar alabilip iyi işler yapabilsinler. Bu yerel seçimde onların yükünü hafifletmek hem onların, hem de ülkenin yararına olur” diye konuştu.

PROJE DEĞİL PRENSİPLERİMİZ VAR

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanvekili Şemsettin Akyüz’ün selamlama, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik’in kısa bir değerlendirme konuşmasının ardından Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya söz aldı. Çetinkaya da kısa tuttuğu konuşmasında projeden çok prensiplerinin yer aldığını belirtip, “Birinci prensibimiz istişaredir. Darıca’ya ilişkin her projemizde yerelde iktidara geldiğimizde kuracağımız halk meclislerine, ardından muhtarlara ve hemşeri dernekleri ile derneklerin görüşlerine başvuracağız” dedi.

YÜZYÜZE SİYASETE AĞIRLIK VERDİK

Selim Çetinkaya’nın ardından söz alan Birol Aydın medyanın mevcut haline örtülü sitem edip, “Televizyon kanallarında gözükmek için ya kanal sahibi olacaksın ya da parası ile yapacağın reklamda dahi kanal sahibinin işine gelecek şeyler söyleyeceksin. Biz bu sebepten ötürü daha çok yüz yüze, birebir siyasete ağırlık verdik” dedi.

BAŞKAN SEÇERKEN İTİNA ETMESİNLER Mİ?

Yerel seçimlere başka bir anlam yükleyen iktidarın bu konudaki tutumunu da eleştiren Aydın, “Beka sorunu olduğunu söyleyip milletin milli duyguları ile oynamak doğru değil. Pazarda domates alırken bile binbir titizlik ile seçen vatandaş, belediye başkanı seçerken aynı itinayı göstermesin mi?” diye konuştu. Gerilim ve hasametin kimseye hiçbir faydası olmadığını belirten Aydın, “Hiçbir partinin adayı ve seçmeni birbirinin düşmanı, hasmı değildir. Hepimiz bu ilin, bu ilçenin sınırlarında yaşıyoruz” dedi.

KENDİ DEĞİL BELEDİYEYİ YÖNETMEYE ADAYIZ

Saadet Partisi yerel iktidarında istişare, şeffaflık ve denetimin büyük önem taşıdığını kaydedip her şeyi bilen edasında olmayacaklarını belirten Aydın, “Kocaeli’yi ve Darıca’yı yönetmeye değil sadece belediyeyi yönetmeye adayız. Biz sadece belediyenin personelini, kaynağını yönetmek için adayız. Halkla birlikte yönetim anlayışı da bunu gerektirir” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.