Akbaş’tan Kurban Bayramı Mesajı

Akbaş’tan Kurban Bayramı Mesajı

 Mesajında tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden Akbaş, “Bizleri, birbirimize ve yüce Allaha yaklaştıran; kardeşliğe ve yardımlaşmaya, paylaşmaya...

 

Mesajında tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden Akbaş, “Bizleri, birbirimize ve yüce Allaha yaklaştıran; kardeşliğe ve yardımlaşmaya, paylaşmaya davet eden Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaştık. Bugün bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de bayram var. Tüm Müslümanların kalbi aynı sevinçle çarpıyor. Bayramlar bizim, birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin sembolüdür. İnsani zaaflarımızı törpülediğimiz, sokaklarımızda daha çok selamlaştığımız, birbirimize sofralarımızı daha çok açtığımız ve en önemlisi de, birlik ve beraberlik ruhuyla kucaklaştığımız özel günlerdir. Bu özel günlerde, ülkemizde örnek ve özel bir atmosfer oluşturuyor, sevgi ve huzur iklimi meydana getiriyoruz. Bu bayramda da farklılıkları zenginliği olan Çayırova’mızda kardeşçe birbirimize sarılıyoruz. Allah yüreğinizden sevgiyi, sevinci, kardeşlik duygusunu eksik etmesin. Kurban Bayramı Çayırova’mıza, milletimize ve İslam âlemine huzur getirsin, sevgi ve barış getirsin, huzur ve esenlik versin.

 

Bu vesileyle, başta şehrimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.