Akbaş, “Önce Sağlık”

Akbaş, “Önce Sağlık”

 Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, ilçedeki sağlık yatırımlarını değerlendirdi. Hizmet veren Çayırova Semt Polikliniği, 112 acil servis,...

 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, ilçedeki sağlık yatırımlarını değerlendirdi. Hizmet veren Çayırova Semt Polikliniği, 112 acil servis, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve aile sağlık merkezlerinin yanı sıra inşaat çalışmaları devam eden Özgürlük Mahallesi Aile Sağlık ve Yaşam Merkezi’ni değerlendiren Akbaş, sağlıkta yapılan hizmetleri ele alarak “Önce Sağlık” dedi.

SAĞLIKTA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

 

Çayırova ilçesinin gelişiminde sağlığın da büyük bir öneminin olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, ilk olarak Çayırova Semt Polikliniğini değerlendirdi. Toplum Sağlığı Merkezi olarak planlanan ve sonradan gün hastanesi olarak hizmete açılan semt polikliniğinde 10’u aşkın poliklinikle hizmet verildiğini belirten başkan Akbaş, sağlık alanındaki sorunlara bir nebzede olsa semt polikliniği ile çözüm üretmeye çalıştıklarını belirtti. Kocaeli Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan semt polikliniğinin yerinin Çayırova Belediyesi meclisince tahsis edildiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.