Akbaş; İlk hedef eğitim

Akbaş; İlk hedef eğitim

 Çayırova ilçesinde eğitimin kalitesinin yükselmesi için gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş,...

 

Çayırova ilçesinde eğitimin kalitesinin yükselmesi için gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, ilk hedef eğitim dedi.

YENİ EĞİTİM YUVASINA KAVUŞUYOR

Çayırova ilçesinde yapılan yeni okullara, belediyece eğitime verilen öneme ve desteğe değinen başkan Akbaş, Yenimahalle’de tamamı belediye kaynaklı inşa edilen okul hakkında bilgiler aktardı. 37 derslik, 2 ana sınıfı, eğitim ve konferans salonları ile açık-kapalı spor alanlarının bulunduğu modern bir okulu Çayırova’ya kazandırma adına önemli bir işe başladıklarını ve bu yolda büyük bir yol kat ettiklerini söyleyen başkan Akbaş, hem görüntüsü hem de teknolojik yapısı bakımından modern bir okulu Çayırova’da eğitime açacaklarını dile getirdi.

 “ÇAYEP ÖNCÜ BİR EĞİTİM DALI OLDU”

 

Eğitime desteğin yanı sıra eğitimin önemini de okullarda başlatılan ve kısa adı ÇAYEP olan, Çayırova Eğitim Programını her okulda gerçekleştirdiklerini belirten başkan Akbaş, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere çeşitli eğitimler sunduklarını belirtti. ÇAYEP’in yanında yine okullarda SBS kurslarına yönelik atılımlarla doküman dağıtımı yaptıklarını belirten Akbaş, Çayırova’da çocuk olmanın bir ayrıcalığını da eğitimde yaşattıklarını söyledi. Bu çalışmada ilçedeki kurumlarla iş birliği içerisinde çalıştıklarını belirten başkan Akbaş, Çayırova’da eğitimin kalitesini daha yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmaya aralıksız olarak devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.