Akbaş, ÇEKİM’de kursiyerlerle bir araya geldi

Akbaş, ÇEKİM’de kursiyerlerle bir araya geldi

 Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Akse Mahallesi Çağdaşkent Toplu Konut alanında hizmete açılan ÇEKİM’i ziyaret etti. Çayırova Eğitim...

 

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Akse Mahallesi Çağdaşkent Toplu Konut alanında hizmete açılan ÇEKİM’i ziyaret etti. Çayırova Eğitim Kültür İş Merkezi’nde gerçekleştirdiği ziyarette kursiyerlerle bir araya gelen başkan Akbaş, kurs alan kadınlar tarafından yapılan el işi çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle gerçekleştirdiği sohbette talepleri de dinleyen başkan Akbaş, kurs merkezine ilgiden dolayı bayanları tebrik etti.

KADIN EL İŞİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

Gerçekleştirdiği ziyarette gelen talepler doğrultusunda yeni branşlarda kurslarında açılmasının mümkün olduğunu kaydeden Akbaş, ÇEKİM’e verilen kurs sayılarının artacağını ifade etti. Ayrıca kurs merkezinde yapılan çalışmalar ile evlerine ekonomik olarak destek sağlama şansını yakalayan kursiyerleri tebrik eden Akbaş, yapılan el işi çalışmalarının daha kolay satılabileceği ve bayanların daha iyi şartlarda bu tür çalışmalara imza atabileceği kadın el işi projesini hayata geçireceklerini söyledi. Yer çalışmalarının ve proje çalışmalarının tamamlandığı kadın el işleri projesini Çayırova’ya kazandıracaklarını vurgulayan Akbaş, Çayırova’da bayanlara yönelik daha birçok çalışmaya imza atacaklarını söyledi.  Ayrıca kurs merkezindeki eğitimlere katılan annelerin çocukları içinde ÇEKİM içerisinde küçük bir kreş oluşturduklarını belirten başkan Akbaş, ilerleyen zamanda bu kreşin daha kapsamlı ve bir çocuk kulübü gibi daha geniş bir eğitim alanına çevireceklerini söyledi. Kursiyerlere gerçekleştirdiği ziyaretin ardından kreşte bulunan çocuklarla da yakından ilgilenen Akbaş, bir süre çocuklarla vakit geçirerek programını noktaladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.