Akar, ‘Okullardaki zil kimin için çalıyor?’

Akar, ‘Okullardaki zil kimin için çalıyor?’

 CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar okulları ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak olmak istedi. Kuruçeşmede bulunan Kocatepe İlkokulunda gördüğü...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar okulları ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak olmak istedi. Kuruçeşmede bulunan Kocatepe İlkokulunda gördüğü manzara karşısında şaşkınlık geçiren Akar okul yerine enkazla karşılaştı. 

 

İnşaat alanına dönen okul bahçesinde çocuklarının başına bir şey gelmemesi için dua ederek nöbet tutan velilere eşlik eden CHP Milletvekili Haydar Akar Kocaeli’de eğitim enkaz altında diyerek yetkilerin yaz boyu tatil yaptığını akıllarının başlarına okulların açılmasına birkaç gün kala geldiğini belirtti. Velilerin sıkıntılarını dinleyen  Haydar Akar öğretmen, öğrenci ve velilere başarılar diledi. Akar, “Okullarımız açıldı ancak bu okulların alt yapıları hazır mı? Bugün çok güzel bir okulumuzu halaylarla açtık ama bu seferde Kocatepe İlköğretim Okulu'nu yıktık” dedi.  Veliler, çocuklarını okula göndermek istemediklerini belirtti. İsyan eden veliler, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çocuklarımızı buradaki çalışma bitene kadar başka bir okulda misafir etsin. Her gün diken üstündeyiz” diyerek, çalışmalar yüzünden tedirgin olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.