Akar: “Doğru ekip, doğru aday, doğru proje”

Akar: “Doğru ekip, doğru aday, doğru proje”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar: “Doğru ekip, doğru aday, doğru proje” CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, önümüzdeki yerel seçimlerle...

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar: “Doğru ekip, doğru aday, doğru proje”

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili en önemli unsurun doğru ekip, doğru aday ve doğru proje olduğunu söyledi. Gebze belediye meclis üyeleri Cihangir Orhan, Musa Haydaroğlu, ilçe yöneticileri Serdar Tüze, Dilesen Karataş ve Banu Balıkçı ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Akar, önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki yerel seçimlerde kişilerin değil projelerin önemli olduğunu belirten Akar, “Doğru ekip, doğru aday ve doğru projelerle yola çıkmalıyız. Mevcut yerel yönetimin eksikliklerini anlatırken, kendi projelerimizi de vatandaşla paylaşmalıyız. Her ilçemiz için yapacağımız çalıştayla bu projeleri oluşturacağız” diye konuştu.

 

ADAYLAR EYLÜL SONU BELLİ OLACAK

 

CHP’nin Kocaeli bölgesindeki belediye başkan aday adaylarının Eylül ayının sonunda belli olacağını kaydeden Akar, “Ben her zaman adayların erken belirlenmesinden yana oldum. 9 ilçemizde üyelerimizin önüne sandık koyacağız ve ön seçimle belirleyeceğiz. Dilovası, Başiskelesi ve Karamürsel’de ise atama yoluyla adayımızı belirleyeceğiz” dedi. Akar, Kocaeli büyükşehir belediye başkan adayının ise Kasım ayı sonunda belli olabileceğini sözlerine ekledi. 

 

BAŞBAKAN AYRIŞTIRIYOR

 

Genel politika konusunda da değerlendirmede bulunan Haydar Akar, “Başbakan Suriye ve Mısır’a sarılmış durumda. Suriye ve Mısır’ı iç politika malzemesi olarak kullanıyor. Başbakan iyice yalnızlaşmış durumda. Bu psikolojiyle insanları da bölüyorlar ve ayrıştırıyorlar. Artık anketlerde görüldüğü gibi insanlarımız da bunun farkında” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.