Akar acıları ve sevinçleri de paylaşıyor

Akar acıları ve sevinçleri de paylaşıyor

 TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte Kocaeli’de soluğu alan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinliyor....

 

TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte Kocaeli’de soluğu alan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinliyor. CHP olarak Mecliste yoğun çalıştıklarını belirten Akar, kentin ve vatandaşların tüm sorunlarını Meclise taşıdıklarını, yasama yılının tekrar açılması ile birlikte bu çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Meclisin 60 günlük verdiği arada sahada olacaklarının altını çizen Akar, kendileri için tatilin olmayacağını ve bu zamanda Kocaeli’de vatandaşlarla bir arada olacaklarını söyledi. İzmit Acısu parkında vatandaşların masasına konuk olan Akar, hem ülke gündemini hem de vatandaşların yaşadıkları problemleri dinledi.

MUTLULUKLARA DA ACILARA DA ORTAK OLDU

Birçok düğün ve nişan törenine katılan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar vatandaşların acılarını da paylaşarak taziye ziyaretlerin de bulundu. Önceki gün Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir'in oğlunun düğününe katılan Akar, CHP Karamürsel eski ilçe yöneticisi Zeynep Çeviker’in düğün törenine de CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve CHP İzmit eski İlçe Başkanı Selman Yıldırım ile birlikte katılarak genç çiftlere mutluluklar diledi. Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir ile birlikte eski belediye meclis üyesinin oğlu olan Erdal Avat'ın cenazesine katılan Akar, Derbent'te vefat eden Seyfettin Hallaç'ın ailesine de taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.