Akademisyenlere TÜBİTAK Desteği

Akademisyenlere TÜBİTAK Desteği

** GTÜ Akademisyenleri tarafından hazırlanan ve Araştırma Destek Programları Başkanlığına (ARDEB) önerilen 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ve 3501 - Kariyer Geliştirme Programı kapsamındaki projeler desteklenmeye hak

 

 

** GTÜ Akademisyenleri tarafından hazırlanan ve Araştırma Destek Programları Başkanlığına (ARDEB) önerilen 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ve 3501 - Kariyer Geliştirme Programı kapsamındaki projeler desteklenmeye hak kazandı.

 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından hazırlanan, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme ve kariyerlerine yeni başlayan doktoralı bilim insanlarının çalışmalarını proje desteği vererek teşvik etmek amacıyla yapılan çağrıya Gebze Teknik Üniversitesi( GTÜ) akademisyenleri de proje önererek katıldı. Yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucu üniversite akademisyenlerinin projeleri destek almaya hak kazandı. 

DESTEK ALAN AKADEMİSYENLER

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında destek alan akademisyenleri şöyle:

GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vefa Ahsen, GTÜ Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr. Banu Çetin,   GTÜ Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz,    GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferruh Özcan,   GTÜ Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Koray Kayabol, GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Nuri Öztürk, GTÜ Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Kucur, GTÜ Temel Bilimler Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Kılıç,  Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kobya, Temel Bilimler Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Okutan, Temel Bilimler Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Leyla Çolakerol Arslan, Temel Bilimler Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Savaş Berber bu kapsamda projeleri desteklenen akademisyenler oldu.

3501 - Kariyer Geliştirme Programı" kapsamında ise destek alan akademisyenler  ise GTÜ Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Öğretim Yardımcısı Dr. M. Taha  Demirkan ve       GTÜ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Öğretim Görevlisi Dr. Emrehan Kutluğ Şahin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.