Akademi Lise Başakşehir Kulübünde

Akademi Lise Başakşehir Kulübünde

 Başakşehir Spor Kulübü’nün tesislerini ziyaret eden Akademi Lise öğrencileri, futbolculara şampiyonluk yolunda başarılar diledi.Kocaeli Büyükşehir...

 

Başakşehir Spor Kulübü’nün tesislerini ziyaret eden Akademi Lise öğrencileri, futbolculara şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde eğitim gören Akademi Lise öğrencileri, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir Spor Kulübü’nün tesislerini ziyaret etti. Milli Takımların hazırlık maçları dolayısıyla lige ara verilen dönemde İstanbul Başakşehir’de bulunan futbol tesisini yakından görme fırsatı yakalayan öğrenciler, Medipol Başakşehir’in Avrupa’da ve 4 büyükler karşısında nasıl bu kadar başarılı olduklarını bir kez daha anlamış oldu.

 

TESİSLERE HAYRAN KALDILAR

Sabahın erken saatlerinde yola çıkan Akademi Lise öğrencileri antreman başlamadan önce Başakşehir Spor Kulubü’nün stadyumunu ziyaret etme imkânı buldu. Başakşehir’li yöneticiler ile de görüşen öğrenciler ilk olarak kulübün maç sonu açıklama yaptığı basın odasını ziyaret etti. Futbolcuların maç odasını ve stadyum içerisindeki tüm odaları gezen öğrenciler, gördükleri üst düzey tesislere hayran kaldı.

PİŞMANİYE HEDİYE ETTİLER

Ardından antrenman sahasını gezen öğrenciler Barcelona’dan Başakşehir’e kiralık gelen Arda Turan ve sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen Gökhan İnler ile sohbet etme imkânı yakaladı. Teknik direktörü Abdullah Avcı ve yardımcısı Orhan Ak ile de görüşen Akademi Lise öğrencilerinin eğitmenleri, teknik direktör Abdullah Avcı’ya pişmaniye hediye etti. Öğrenciler, ünlü futbolcu Arda Turan, Gökhan İnler ve teknik direktör Avcı ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.