Akademi Ligi’nde Gölcükspor’dan flaş başlangıç

Akademi Ligi’nde Gölcükspor’dan flaş başlangıç

Akademi Ligi’nde start hafta sonu verildi. Gölcükspor 3 galibiyet, 1 beraberlikle en iyi başlangıcı yapan Kocaeli takımı oldu.

Darıca G.B bir galibiyet, iki beraberlik, bir yenilgi alırken, Kocaelispor üç maçı kaybedip birinde berabere kaldı. Gebzespor da bir maç kazanıp, üçünü kaybetti.

 GÖLCÜKSPOR’A ALKIŞ 

Bölgesel Gençlik Geliştirme Akademi Ligi’nde start hafta sonu verildi. 5 profesyonel takımımızın alt yapılarının yer aldığı ligin açılış haftasında dikkat çeken sonuçları alan Gölcükspor oldu. Kırmızı-Siyahlılar U15, U16 ve U17 kategorideki maçlarda kentlisi Körfez SK’ya üstünlük sağlarken, U19 maçında yenişemedi. Kocaelispor lige iyi bir başlangıç yapamadı. Yeşil-Siyahlı ekip İnegölspor karşısında üç kategori maçını kaybedip sadece birinde berabere kaldı.

 BU HAFTA ÇİFTE DERBİ VAR

 Ligde ilk kez yer alan Gebzespor, Sakaryaspor önünde 3 yenilgi, bir galibiyet aldı. Mor-Beyazlı ekibin U19 takımı rakibini sahasında 1-0 yenmeyi başardı.  Darıca G.B ise Tuzlaspor ile karşısında haftayı bir galibiyet, iki beraberlik, bir yenilgiyle geçirdi. Tek galibiyet U19 takımından geldi. Ligde bu hafta Kocaelispor ile Gölcükspor, Körfez SK ile Gebzespor kent derbisinde kozlarını paylaşacak. Darıca GB ise Sultanbeyli Belediye ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.