AK Parti’de büyük şok!

AK Parti’de büyük şok!

AK Parti’de bugüne kadar birkaç kez ertelenen Gebze kongresi cumartesi akşam saatlerinde bir kez daha ertelendi. Parti tabanında da tepkiye yol açan erteleme...

AK Parti’de bugüne kadar birkaç kez ertelenen Gebze kongresi cumartesi akşam saatlerinde bir kez daha ertelendi. Parti tabanında da tepkiye yol açan erteleme siyasi çevrede de büyük yankı uyandırdı.

AK Parti’de dün yapılması gereken ve İrfan Ayar ile Hüseyin Kurt’un aday olarak yarışacağı Gebze kongresi cumartesi akşamı şok bir biçimde yeniden ertelendi. Bugüne kadar birkaç kez ertelenen kongrenin yeniden ertelenmesi parti tabanında ve siyasi çevrelerde de büyük yankı uyandırdı. Kongrede genel merkezin adayı olarak açıklanan İrfan Ayar ile partinin kuruluşundan beri teşkilatlarda görev alan eski il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt aday olarak yarışacaktı. Kongrenin ertelenmesi genel merkez listesinin seçimleri kaybedecek olması yüzünden ertelendiği ileri sürüldü. Kongrenin ileri bir tarihe ertelendiği AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan tarafından atılan mesajla partililere duyuruldu. Buna rağmen dün sabah saatlerinde kongrenin yapılacağı salon önünde haberi olmayan bazı delegelerin olduğu gözlendi. Süreçle ilgili nasıl bir yol izleneceği tüm kamuoyu tarafından merak ediliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.