AK Parti’de anketlere başlıyor

AK Parti’de anketlere başlıyor

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Genel Merkezimiz anketleri tamamladı. İl olarak biz de anketlere başlayacağız” dedi.  

Parti il binasında gerçekleşen basın toplantısında konuşan Eryarsoy, “Adaylık başvuruları Ekim ayında başlar diye tahmin ediyoruz, öncesinde ise ” dedi. Eryarsoy şunları söyledi, “Geçen hafta yoğun bir katılımla il danışma toplantımızı yaptık. Genel Merkezimizden gelen başkanlarımızı kentimizde ağırladık. Çok verimli toplantılar gerçekleştirdik. Genel Merkez’den gelen net bir seçim takvim olmamasına rağmen yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı yapıyoruz. Sahalardayız. Vatandaşımızdan hiç ayrı kalmadık. Aday belirleme gibi bir durumumuz söz konusu değil. Sonuçta ortada bir takvimimiz yok.  Biz şuanda mevcut başkanlarımızı aday olarak kabul ediyoruz ve bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.”

ANKETLER SADECE KRİTER

Anketler konusunda da açıklama yapan Eryarsoy, “12 ilçemizin hepsinde partimiz anketleri yaptırdı. Sayısını inanın bende bilmiyorum. İl olarak bizde ayrı bir anket yapacağız. Anket için girişimlerimizi yaptık. Anket aday belirlemedeki kriterlerimizden bir tanesi. Adayın anketten de çıkması elini güçlendirir” dedİ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.