AK Parti  İl İstişare  Kurulu Toplantısı

AK Parti  İl İstişare  Kurulu Toplantısı

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ev sahipliğinde düzenlenen il istişare toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra partinin kurucu isimleri katıldı.

2-240.jpg3-092.jpg

İl teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, İl eski başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, eski vekiller Cemalettin Kaflı, Sibel Gönül, Mehmet Ali Okur, Eyüp Ayar, eski belediye başkanları Yunus Pehlivan, Cengiz Kan, Halil Vehbi Yenice ve hemen hemen tüm eski belde belediye başkanlarının yanı sıra partinin kurucuları Vehbi Aydıner, Zekeriya Özak, Hüseyin Yusuf, Vehbi Aydıner, Ömer Übeyid Gögercin, Mehmet Balaban, Oya Tunçel, Fikret Hocaoğlu, Mehmet İpşiroğlu, Mehmet Öztürk ve bir çok davetli katıldı.

YENİDEN KAZANACAĞIZ

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “AK Parti kadrolarının en önemli özelliği birbirlerine gösterdikleri vefadır. Bizde ayrı gayrı yoktur. Bir masanın etrafında bizim kalplerimizi bir kılan Allah’a hamdolsun. Biz insanlığa karşı sorumluyuz. Bu sorumluluk altında seçimlere doğru gidiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tahir Büyükakın ve belediye başkan adaylarımızla birlikte yerel seçimlere gideceğiz. Kocaeli’de 13 belediyede tekrar bayrağımızı dalgalandıracağız. Kocaeli 2002’de başlayan kutlu yürüyüşün en önemli temsilcisidir. Kocaeli’yi ileriye götürmek için el ele vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.