AK PARTİ İL BAŞKANI ELLİBEŞ: “Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz”

AK PARTİ İL BAŞKANI ELLİBEŞ: “Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz”

AK Parti İl Başkanlığına 24 Mayıs’ta atanan Mehmet Ellibeş, il başkanlığına atanmasının ardından il yönetimini oluşturdu. Ellibeş, “Bize inanan ve güvenen herkesi mahcup etmeyeceğiz”dedi.

AK Parti İl Başkanlığına 24 Mayıs’ta atanan Mehmet Ellibeş, il başkanlığına atanmasının ardından il yönetimini oluşturdu. Ellibeş’in sır gibi sakladığı ancak basına sızan yeni il yönetiminin tanıtımı ile ilgili il binasında basın açıklaması yapıldı. 50 yeni il yöneticisinin katılımı ile yapılan ilk toplantıda yeni yönetimin tanıtımı gerçekleştirildi. Ellibeş, yaptığı toplantıda 3 haftalık bir süreçte bayram tatiline rağmen il yönetimini oluşturduğunu kaydetti.
ÖZVERİLİ SİYASET
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partide hizmet eden ve başkanlık eden herkese teşekkür eden Ellibeş şunları söyledi: “Arkadaşlarımızın özverili ve fedakar çalışmalarının sayesinde biz siyaset yapıyoruz. Hepsinin emeğine sağlık. Görev bize tebliğ edildikten sonra istişarelere başladık. Beraber istişareye davet edilen arkadaşlarımız, partimizin dinamikleri ile istişarelerde bulunduk. İlçe başkanlarımız ile istişarelerimizi uzun uzun yaptık. Sonunda yeni bir yönetim oluşturduk.
KOCAELİ’NİN AK PARTİ’NİN TEMSİLCİLERİ OLACAĞIZ
Kocaeli’yi kucaklayacak bir yönetim oluşturmaya özen gösterdik. Havuzda olan tüm arkadaşlarımız bu işi yapacak kapasiteye sahip. Ama nihayetinde 50 kişilik bir ekip oluşacaktı. Burası bir ekip şu anda. İki arkadaşımız dışında 48 arkadaşımız burada. İki arkadaşımızın biri yurt dışında biri de il dışında olduğu için katılmadı. Kocaeli’nin AK Parti’nin temsilcileri olacağız. İstifa eden yönetici arkadaşlarımıza ayrı teşekkür ediyorum. İstifa etmelerine rağmen partiyi boş bırakmadılar ve burada çalıştılar, nöbet tuttular. Görev alıp almamak onlar için önemli değildi. Particilik, dava şuuru budur.
HESABİ DEĞİL HASBİYİZ
Birlik Ve beraberlik ruhu içinde, yardımlaşma ve dayanışma içinde halkımızın yanında olacağız. Halkın istek ve beklentilerine karşılık verecek. Üzüntülerini ve sevinçlerini paylaşacak düzeyde olacağız. Davamızın şuuru içinde gönül siyaseti yapacağız. Ülkemizin yarınlara emin adımlarla yürümesi için bize düşen emin adımlarla yol alacağız. Bende çalışma arkadaşlarımızla yürüyeceğim. Bize inanan ve güvenen herkesi mahcup etmeyeceğiz. Hesabi değil hasbiyiz. Milletin hak ettiği değerlerle yaşaması için çalışacağız. İlçelerden ve eski arkadaşlarımız listemizde var. Sonuç itibariyle hepimiz bir ve beraberiz. Sizlerle beraber tüm ilçelerde örgütlenmiş teşkilat yapılarımızla çalışacağız. Bize inanan ve güvenen tüm kesimleri memnun edip hedeflerimize ulaşacağız”
İŞTE YENİ LİSTE
 Mehmet Ellibeş, Abdülkadir Yılmaz, Ahmet Sönmez,  Ali Haydar Muradoğlu, Alper Doğan,  Ayşen Yılmaz, Berna Yenice Esen,  Büşra Özbay, Emine Kurt , Ersin Küçükateş,  Ertekin Akbulak,  Fatma Nilgün Erciyes, Fazıl Korkmaz, Ferit Yağız, Fevzi Mahmut Çelik , Halil Dokuzlar, Halit Çokan,  Haluk Ercan, Hicran Bozkurt,  İbrahim Elgin,  İbrahim Gürse,  İlhan Yıldırım,  İshak Yıldırım, Mehmet Fatih İşlek,  Mehmet Zeki Canşi,  Muharrem Küçük,  Muharrem Top,  Murat Aslan,  Mustafa Çimen,  Mustafa Karakoç,  Mustafa Tırpan,  Mustafa Usta,  Mustafa Yıldıztekin,  Neslihan Eratır,  Nuray Erdem,  Ömer Efe,  Recep Çalık,  Recep Demir , Recep Kaya,  Samet Taşdelen,  Seda Çelik,  Selim Çoban,  Serdar Bayram, Serkan Ateş, Şahin Talus, Şengül  Karagöz, Şükran Özdemir, Tuba Erdemir,  Veli Haldız, Yusuf Sami Çınar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.