AK Parti Dilovasında Aday Tanıttı

AK Parti Dilovasında Aday Tanıttı

AK Parti’de aday tanıtım töreni sırası Dilovası’ndaydı. Dilovası’nın kendileri için önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “İhtiyaçları biliyoruz, çözümü birlikte üreteceğiz” dedi

2-013.jpeg3-112.jpg 

Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına ilgi oldukça fazla oldu. Toplantının yapıldığı salon ve salon dışında adeta adım atacak yer kalmadı. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl yöneticileri, İlçe başkanları, MHP Dilovası İlçe Başkanı ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TOLTAR’DAN DESTEK

Toplantıda ilk sözü alan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası’nda Cemil Bey’den devraldığımız bayrağı daha iyi noktalara taşımaya çalıştık, halkımızın içinde olduk. Hamza kardeşim bu bayrağı daha da yukarılara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise , “Eskiden paramız yoktu, şimdi paramız var, Dilovası’na yaptığımız hizmetleri düşünün. Bu cumhuriyet bizim. Onun için her şeyin en güzelini yapacağız. Hakkınızı helal edin ” diye konuştu.

TARTIŞMA İÇİNDE OLMAYACAĞIZ

Halka ve hakka hesap verme şuuruyla belediyecilik yapacaklarını söyleyen Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, “Dilovası’nı ortak akıl ve tecrübeyle yöneteceğiz. Gece gündüz demeden, ümitsizliğe düşmeden tüm çabamızı ortaya koyacağız. Dilovası’na yeni bir sayfa açarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz”

Dilovası’nda Hamza Şayir’e ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, “Seçimlerde 13’te 13 yaparak, Kocaeli’nde en iyisini yaparak Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar arkasında olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.